MELDARO - VOOR ELK ICT PROBLEEM EEN OPLOSSING

DESKUNDIG, ZORGVULDIG EN PUNCTUEEL

ABOUT

Meldaro is gespecialiseerd in het geven van consultancy en advies aan bedrijven en ZZP ‘ers. Hiernaast helpen wij ook graag particulieren aan huis. Hierin onderscheidt Meldaro zich van andere IT bedrijven. We beseffen namelijk heel goed dat er naast de zakelijke wereld ook veel particulieren dringend op zoek zijn naar goede professionele hulp aan huis.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de IT branche en de kennis die wij over ruim 30 jaar hebben opgebouwd, zijn we heel goed in staat om elk probleem adequaat aan te pakken. Hierbij worden complexe vraagstukken niet geschuwd. Heb je problemen binnen de automatisering of ben je op zoek naar een IT professional voor langere of kortere tijd? Wij kunnen je hierbij helpen en staan je gedurende het hele proces van begin tot einde bij.

 

Meldaro maakt zich altijd sterk voor haar opdrachtgevers. Een goede samenwerking en wederzijdse vertrouwen tussen beide partijen is hierbij echter wel onontbeerlijk. Daarom nemen we altijd eerst graag de tijd om je te leren kennen. Zo krijgen we namelijk een goed inzicht in je vraagstuk dat wij puntsgewijs met je doorlopen. Wat zeker niet onbelangrijk is: bij ons staan integriteit, vertrouwen, professionaliteit en maatwerk erg hoog in het vaandel.

 

Kennis en inzicht zijn twee belangrijke factoren om elke problematiek tot een goede oplossing te brengen. Wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan. Bij Meldaro weet je altijd dat je goed zit.

 

 

Meldaro V.O.F.

Postbus 818

1200 AV Hilversum

 

Rabobank: NL44RABO0156606151

KvK: 32166370

BTWnr: NL8218.48.276.B01

VOOR EEN ERKENDE PROFESSIONAL HOEF JE ECHT NIET VER TE ZOEKEN