MELDARO - VOOR ELK ICT PROBLEEM EEN OPLOSSING

DESKUNDIG, ZORGVULDIG EN PUNCTUEEL

COMPASSION

Miljoenen kinderen wereldwijd leven ver onder de armoedegrens. De meest elementaire benodigdheden zoals schoon water, fatsoenlijke kleding, medische zorg en een opleiding zijn voor veel van deze kinderen niet weggelegd. Veel van hen worden gedwongen om te werken om zodoende het minimale aan inkomsten voor thuis aan te vullen. Ze worden vaak door corrupte bedrijven uitgebuit en soms zelfs door hun eigen ouders mishandeld omdat die vaak door de erbarmelijke omstandigheden aan de drank zijn geraakt. Voor veel van deze kinderen is er geen hoop op een mooie toekomst en zijn de vooruitzichten op een achtenswaardige leven zo goed als nihil.

 

Gelukkig zijn er organisaties zoals Compassion die zich inzetten voor deze ‘verloren’ kinderen. Door overal ter wereld projecten te starten bieden ze veel kinderen een weg uit de armoede en een kans op een betere toekomst. Ze doen dit middels een sponsorprogramma. Voor maar € 33,- per maand krijgt elk kind een fatsoenlijke opleiding, medische zorg en een warme maaltijd. Daarnaast, maar niet minder belangrijk, wordt ze geleerd hoe waardevol en geliefd ze zijn in Gods ogen.

 

Al deze kinderen worden tot aan het einde van de middelbare school door Compassion begeleid en dat is allemaal mogelijk dankzij sponsoring van mensen zoals u. Tot dan worden ze aangemoedigd om hun school af te maken, worden ze een beroep bijgebracht, hebben ze kans op een universitaire opleiding en worden uiteraard hun kansen op een baan met salaris aanzienlijk vergroot. Meldaro vindt dit uitermate belangrijk en draagt daarom graag zijn steentje bij door ook een kansarm kind te sponsoren.

 

 

Fransciso uit Brazilië

 

Francisco is Braziliaan en nog maar zeven jaar oud. Hij woont bij zijn stiefvader en moeder. Zijn vader heeft het gezin verlaten en zijn stiefvader heeft niet altijd werk. Zijn moeder heeft ook geen baan en doet de huishouding. Gelukkig ziet Francisco’s toekomst er stukken beter uit sinds hij door bemiddeling van Compassion nu ook een sponsor heeft gevonden. Naast zijn school is er ook aandacht voor recreatieve bezigheden, muzieklessen en wordt er aandacht besteedt aan gezondheidsvoorlichting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij ook een kind een mooie toekomst geven?

 

COMPASSION

 

WWW.COMPASSION.NL

 

 

 

 

 

VOOR EEN ERKENDE PROFESSIONAL HOEF JE ECHT NIET VER TE ZOEKEN